NJEN GARDEROBER JE "RAJ" ZA SVAKU ŽENU: Zavirite u luksuzni stan Olje Crnogorac

Novosti online

24. 11. 2021. u 00:58

VODITELjKA Olja Crnogorac pre nekoliko godina kupila je luksuznu nekretninu od oko 100 kvadarata u Beogradu, koju je uredila po svom ukusu.

ЊЕН ГАРДЕРОБЕР ЈЕ РАЈ ЗА СВАКУ ЖЕНУ: Завирите у луксузни стан Оље Црногорац

Foto Instagram/montenegrina_o

Olja nije želela ni u jednom trenutku da za sređivanje svog prostora angažuje arhitektu, već je sve osmislila sama i veoma brzo realizovala svoje želje.

Prostrani stan uređen je tako da je svaki detalj poseban, a od jedne prostorije napravila je garderober koji je krcat brendiranim odevnim komadima na kojim bi joj pozavidele i najveće ljubiteljke mode.

U voditeljkinom plakaru nalaze se originalni komadi tašnica, cipelica, kao i velika količina ručno rađenog nakita.

To je Oljino omiljeno mesto, gde brojne pratioce sa društvenih mreža često zna da obraduje fotografijama iz ovog modnog carstva.

Sa druge strane, u dnevnom boravku pretežno su svetli tonovi, a Olja najviše vremena voli da provodi u gledanju serija.

Kuhinja je mesto koje voli, jer ne poručuje hranu iz restorana, te zato sve što jede voli da sama sprema.

Nije joj strano nijedno jelo, već ume da priprema sve, od pita, preko spremanja ribe do sarmi.

- Svakog dana kuvam i gledam da ne poručujem iz restorana, zato mi je to i omiljeni deo stana u kome provodim najviše vremena - izjavila je jednom prilikom bivša manekenka.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)