KARTA ZA BRENU ČAK 240 EVRA! Folk doček Nove godine na Kopaoniku, a rokerski na glavnom trgu u Vrnjačkoj Banji

V. N.

23. 11. 2021. u 11:47

KO želi da dočeka 2022. godinu u hotelu "Grand" na Kopaoniku, uz hitove folk zvezde Lepe Brene, moraće za to zadovoljstvo da izdvoji najmanje 240 evra!

КАРТА ЗА БРЕНУ ЧАК 240 ЕВРА! Фолк дочек Нове године на Копаонику, а рокерски на главном тргу у Врњачкој Бањи

Foto ATA Images

To je promo cena ulaznica, čiji je kontingent ograničen, što znači da će one koštati još više kako se bude bližio 31. decembar.

Brena, koju će u najluđoj noći pratiti "Mega bend", poručila je pratiocima na društvenim mrežama da ponesu dobro raspoloženje, a za ostalo će se pobrinuti ona. Inače, za reprizu dočeka, na istom mestu 1. januara pevaće Aleksandra Prijović.

Mnogi Brenini poštovaoci su na njenom "Instagramu" komentarisali cenu karte od 240 evra, govoreći da je to previše i da "nije normalno za Srbiju" i pitaju se da li je to cena da se nadoknade svi koncerti koji nisu održani zbog pandemije korone.

Foto Privatna arhiva

Poređenja radi, ulaznica za parter, za koncert koji će Sting održati 19. marta 2022. u sarajevskoj "Zetri", košta samo 69 konvertibilnih maraka, odnosno 35,29 evra, to jest 4.148 dinara.

Za razliku od Brene, legendarna rok grupa "Riblja čorba" će 31. decembra nastupiti na trgu u Vrnjačkoj Banji, a ulaznice se neće naplaćivati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna