HASAN DUDIĆ IMAO INTERVENCIJU NA SRCU: Zlata Petrović otkrila detalje pevačevog zdravstvenog stanja (FOTO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 19:17

PEVAČ Hasan Dudić zabrinuo je javnost fotografijom iz bolničke postelje, te se nagađalo o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju.

ХАСАН ДУДИЋ ИМАО ИНТЕРВЕНЦИЈУ НА СРЦУ: Злата Петровић открила детаље певачевог здравственог стања (ФОТО)

Foto: Printskrin/Novosti

Zlata je otkrila da je danas razgovarala sa Hasanom, te da je pevač imao intervenciju na srcu, kao i da je još u bolnici.

- Hasan je dobro. Ja sam se odsekla kada sam po portalima videla njegovu fotografiju iz bolnice. Odmah sam ga pozvala da vidim o čemu se radi. Imao je jednu malu intervenciju, ništa strašno.

Imao je to neko preskakanje srca, normalno priča, sada je sve u redu. Nije ništa ozbiljno. Čuli smo se i sve je u redu, on je hteo odmah večeras da ode iz bolnice, ali će ipak poslušati lekare i prenoćiti, a sutra bi već trebalo da ga puste. On kaže da mu je dobro sada - rekla je Zlata i dodala:

Foto: Printskrin Facebook

 

-  U sadašnje vreme za minut ne znaš šta može čoveku da se desi, ne smem više ni telefon da otvorim da ne bih videla da je neko umro i slično... Užas. Ja sam dobro, ne volim ni da idem kod lekara. Neka mi bude šta bude. Osetim povremeno glavobolje zbog ovog vremena i to je to.

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024