BIO JE U BRAKU I SA NEDOM ARNERIĆ: Bivši muž Tanje Bošković režirao je kultni film, sa njom ima dvoje dece, a zaveo je i mis sveta (FOTO)

Novosti onlajn

09. 11. 2021. u 14:45

BIVŠI muž Tanje Bošković dobro je poznat široj javnosti, a iza sebe ima brak sa još jednom glumicom.

БИО ЈЕ У БРАКУ И СА НЕДОМ АРНЕРИЋ: Бивши муж Тање Бошковић режирао је култни филм, са њом има двоје деце, а завео је и мис света (ФОТО)

Foto: Printscreen

Dejan Karaklajić je smislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a. Ipak, režiser je najpoznatiji po filmu "LJubavni život Budimira Trajkovića", a njegov ljubavni život zahteva poseban film, a možda i seriju. Jer, Karaklajić je bio u vezi sa možda najlepšim glumicama bivše Jugoslavije - Nedom Arnerić i Tanjom Bošković.

Naime, Kraklajić se sa Nedom zbližio na snimanju filma "Užička republika", a posle kratkotrajnog braka su se rastali kao prijatelji.

Zatim je usledila veza sa Tanjom Bošković, sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa. Lana je odlučila da krene stopama poznate majke, dok se Đorđe odlučio za Fakultet političkih nauka. Karaklajić je ispričao da su bili odvojeni, jer je on živeo i radio u inostranstvu i da se sa Tanjom razišao dok su deca bila mala.

- Ona je zahtevala da se vratim u Srbiju, dok se ja nisam tako osećao niti sam to želeo. Druženjem i što češćim kontaktom sa decom pokušavao sam da im nadomestim svoje odsustvo, ali to se zapravo nikada ne može nadoknaditi - ispričao je Karaklajić svojevremeno.

Zabavljao se i s nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

BONUS VIDEO - Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

METAK MI JE PROŠAO PORED GLAVE: Seka Aleksić progovorila o jezivom incidentu