BJELA DONOSI KAJMAK I AJVAR: Premijera filma "Toma" sutra u Čikagu, a onda i širom Amerike

V. N.

06. 11. 2021. u 09:49

AMERIČKA gala premijera filma "Toma" zakazana je za sutra u Čikagu

БЈЕЛА ДОНОСИ КАЈМАК И АЈВАР: Премијера филма Тома сутра у Чикагу, а онда и широм Америке

Dragan Bjelogrlić i Milan Marić u Čikagu, Foto Instagram/draganbjelogrlic_

Crvenim tepihom ispred "Kopernikus centra" prošetaće režiser Dragan Bjelogrlić, glumac Milan Marić koji je "oživeo" legendarnog pesnika tuge i boema Tomu Zdravkovića, Tamara Dragičević, koja je igrala ulogu Silvane Armenulić, Petar Benčina (doktor), kao i producenti Željko Joksimović i Vladimir Lisinac.

Program će trajati sedam sati, osim projekcije filma, biće upriličen i koncert, ali i druženje sa ekipom filma koji je do sada pogledalo više od 800.000 ljudi. Nakon Čikaga, film "Toma" biće prikazan i u Njujorku, Los Anđelesu, Vašingtonu, Majamiju i Klivlendu.

Pred polazak na američku turneju, Dragan Bjelogrlić je podelio video-snimak sa Kalenićeve pijace u Beogradu i poručio našim sunarodnicima koji žive i rade u Americi:

- Dragi zemljaci, evo me ispred čuvene Kalenićeve pijace. Došao sam da kupim potrepštine koje vama tamo mnogo fale, kao što su ajvar, kajmak, mladi sir... Nešto od toga ću sigurno da ponesem u Ameriku, a svakako se vidimo u nedelju u Čikagu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)