OGLASILA SE ŽENA ALEKA BOLDVINA: Hilarija porodici nastradale Haline uputila srceparajuće reči (FOTO)

Novosti online

25. 10. 2021. u 20:21

HILARIJA Boldvin se oglasila posle strašne tragedije u kojoj je njen suprug Alek Boldvin (63) ubio snimateljku.

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА АЛЕКА БОЛДВИНА: Хиларија породици настрадале Халине упутила срцепарајуће речи (ФОТО)

Foto: EPA

Hilarija Boldvin se oglasila posle strašne tragedije u kojoj je njen suprug Alek Boldvin (63) ubio snimateljku.

Ona je objavila poruku na Instagramu.

- Moje srce je sa Halinom. NJenim mužem. NJenim sinom. NJihovom porodicom i voljenima. I sa mojim Alekom. Tužno je. "Nemam reči" zato što je nemoguće izraziti šok i bol u srcu zbog ovakve tragične nesreće. Gubitak. Podrška - napisala je Hilarija u postu u kom je napisala i da šalje ljubav svima i da su u njenom srcu.

Podršku su njoj pokazale i zvezde Kejti Kurik i Melani Grifit.

Da podsetimo, na setu filma "Rast" Alek Boldvin usmrtio je Halinu Hačins nakon što mu je dat pištolj u kome se nalaze pravi meci. DŽoel Suza, režiser filma, takođe je povređen i proveo je nekoliko sati u bolnici, ali je pušten kasnije iste večeri.

Pištolj je Boldvinu dao pomoćnik reditilja Dejv Hals, a kako navodi Rid, rečeno mu je da je oružje "hladno", što u filmskom žargonu znači da u njemu nema municije. Alek je u trenutku tragedije vežbao izvlačenje pištolja iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru.

Prema Raselovom iskazu, na snimanju je tog dana bilo problema. Nekolicina kamermana je napustila set tvrdeći da nisu plaćeni, te da nije siguran da li je neko uopšte proverio oružje pre nego što ga je uzeo glumac. Zbog toga su mnogi prstom uperili u pomoćnika reditelja Dejva Holsa, koji je Boldvinu i dao pištolj, ali se saslušava i glavna oružarka Hana Gutjerez - Rid. Međutim, njih dvoje za sada nisu komentarisali ove tvrdnje u javnosti.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - POSLEDNJI OPROŠTAJ: Sahrana Marka Živića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)