NEMA VIŠE NI PREZIME, SAMO DVA SLOVA: Sud odobrio, Kanje Vest promenio ime! Evo kako će se sada zvati

Novosti online

20. 10. 2021. u 23:55

KANJE Vest odlučio je da napravi veliku promenu u svom životu i da promeni ime.

НЕМА ВИШЕ НИ ПРЕЗИМЕ, САМО ДВА СЛОВА: Суд одобрио, Кање Вест променио име! Ево како ће се сада звати

Foto: AP

Advokat Mišel Vilijams odobrila je njegov zahtev i on se odsad zove Je (YE). Kanje je odlučio da nam ni srednje ime ni prezime već da jednostavno ponese samo dva slova, a u svom zahtevu predatom sudu za ovakav korak navodi “lične razloge”. Za ovo ime inspiraciju je pronašao u Bibliji, a evo kako je to sveobjasnio:

- Mislim da je YE najviše korišćena riječ u Bibliji i znači ‘ti’. Dakle, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Išao sam od Kanje, što znači jedan jedini do samo Je, reflektujući se na dobro, loše, zbunjeno, sve u meni - objasnio je jednom prilikom na radijskoj emisiji.

Svoje novo ime Kanje je godinama koristio kao nadimak na društvenim mrežama, a tako je nazvao i svoj osmi studijski album. Želju za promenom imena izrazio je još 2018. godine, kad je na Tviteru napisao:

- Umetnik donedavno poznat kao Kanje Vest. Ja sam JE.

Podsetimo, Kanje i Kim Kardašijan su se razveli, a nakon toga je otkriveno i da Kanje poti od bipolarnog poremećaja, koji karakterišu nagle promene raspoloženja, od depresije do euforije. Možda je baš ovaj poremećaj uticao na promenu njegovog imena.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)