GLUMAC JE U BRAKU SA 21 GODINU MLAĐOM KOLEGINICOM: Pričalo se da je supruga Branimira Popovića rođaka njegove bivše žene

Novosti onlajn

28. 09. 2021. u 18:35

GLUMAC Branimir Popović u domaćoj verziji legendarne serije “Dinastija” tumači ulogu Blejka Karingtona, odnosno Branka Kadića.

ГЛУМАЦ ЈЕ У БРАКУ СА 21 ГОДИНУ МЛАЂОМ КОЛЕГИНИЦОМ: Причало се да је супруга Бранимира Поповића рођака његове бивше жене

Foto: Printskrin

Branimir je nedavno istakao da mu je velika čast što radi na seriji koja će imati 220 epizoda, ali da istovremeno trpi njegov privatan život, jer će neko vreme biti razdvojen od supruge Sanje Jovićević, takođe glumice, i njihove ćerke Sofije.

– Užasno nedostajemo jedni drugima – rekao je on.

– Cilj je da se jedan scenario koji je fantastično napisan pre 40 i više godina ponovo vrati u život jer je toliko generacija prošlo, da i one koje su to gledale, su zaboravile. Sećaju se nekih likova kroz maglu nekog Blejka, Felon… Međutim, ako imamo jedan fantastično skrpljen scenario, zašto da ne? Nije to prvi rimejk neke dobre serije koja je bila prisutna ranijih decenija. To govori da postoji interesovanje da uradimo kako mi to doživljamo, da se i izrazimo i prikujemo ljude da gledaju naše tumačenjej problema koji su bili prustni pre 40 godina u Americi. Sada je to deo našeg života, sveta oko nas i tu nema nikakvih nepoznanica – dodao je glumac tada.

Branimir je već devet godina u braku sa koleginicom Sanjom Jovićević koja je 21 godinu mlađa od njega i sa kojom ima ćerku Sofiju. Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije “Budva na pjenu od mora” u kojoj je ona tumačila glavnu ulogu.

Foto: Printskrin

Venčali su se u novogodišnjoj noći 2013. godine na Jahorini, a sada je Popović otkrio da će se i njegova supruga priključiti ekipi “Dinastije”.

– Sanja će igrati u seriji. Ne znam kako se zove lik koji će tumačiti. Ona će snimati u septembru, oktobru, dva meseca. Imaćemo zajedničkih scena. Njen lik je vezan za Blejka, radi kod njega. Dođe do sukoba između Blejka i te osobe i onda ona prelazi u protivnički tabor kod Aleksis i radi protiv Blejka. Biće zanimljivih scena – rekao je on za pomenuti medij.

Pre nego što je upoznao lepu Sanju, glumac je bio u braku sa Milenom Jovićević za koju se spekulisalo da je Sanjina rođaka.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024