"ČUJEM SE SA BIVŠIM SVEKRVAMA I DAN-DANAS" Milica Todorović progovorila o majkama bivših - "Momci dođu i odu, ali one su predivne"

Novosti onlajn

27. 09. 2021. u 09:48

PEVAČICA Milica Todorović govorila je o prethodnim vezama i bivšim momcima, te otkrila da je majka stalno pita kada će joj roditi unuče.

ЧУЈЕМ СЕ СА БИВШИМ СВЕКРВАМА И ДАН-ДАНАС Милица Тодоровић проговорила о мајкама бивших - Момци дођу и оду, али оне су предивне

Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

Milica se osvrnula i na svoj odnos sa bivšim svekrvama i istakla da je sa svakom bila u dobrim odnosima, kao i to da se i dan-danas čuju.

- Majka non-stop, moj Instagram onaj DM gori od majke, ona lista one "reels" videe i kad god vidi neku bebu ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem samo ti naruči - rekla je Milica kroz smeh i dodala:

- Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude...

Milica je kroz osmeh pričala o momcima koji su se menjali kroz njen život.

- To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan-danas se čujem sa svim svekrvama - kaže pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni