MARINA U SVETU MUŠKARACA: "Kuvam kada mi se kuva, pišem kada mi se piše" - Ovako je izgledao njen porodični svet

S. K.

22. 09. 2021. u 11:50 >> 12:46

SIMBOL diskografije za one koji prate muziku, pa i one koji je ne prate, oduvek su bili Marina i Futa.

МАРИНА У СВЕТУ МУШКАРАЦА: Кувам када ми се кува, пишем када ми се пише - Овако је изгледао њен породични свет

Foto: N.Fifić

Bračno - umetnički par bio je pojam za najveće hitove i zaslužan za proslavljanje zvezda u našoj zemlji, pa i regionu. Za ovaj dvojac nije bilo tajni kada je u pitanju muzika, reči ili note. Njihove tekstove voleli su rokeri, zabavnjaci i narodnjaci.

Marina i Futa su u braku dobili dvoje dece. Nažalost, izgubili su sina Miloša koji je preminuo kada je imao 24 godine. Prilikom jednog druženja sa ekipom iz “Novosti“, početkom devedesetih godina pričali su o nestašlucima njihovih mališana.Takođe, nisu krili da njihovi sinovi imaju muzičku egzibiciju, što se i dan danas pokazalo kao istina, jer njihov sin Milan Radulović Laća, danas je poznati kompozitor.

Foto: Printskrin/ Zoran Kuzmanović

Te davne 92. godine, Marina i Futa bili su srećna porodica sa svoja dva sina. Dečaci su se prerušavali iz uloge u ulogu, u jednom monetu su bili pankeri a u drugom već kopija Majkla Džeksona. Tada šestogodišnji Milan, predstavio se kao kantautor, i iz sveg glasa pevao pesmu posvećenu svom bratu: „Mića vozi svoju devojku. Svoju devojku, sve u klug…“ Toga dana gitare su treštale i čulo se dozivanje oca „ajde Futke“, pa uz njegovu pomoć, nastajale su male kompozicije.

Foto: Printskrin/Sabor

 - Živim sama u svetu muškaraca. Čak nam je i mačka muškog roda. Zove se Rambo. Navikla sam na svu tu gužvu i ja zapravo ne mogu bez toga, istakla je Marina pre skoro 30 godina za “Novosti“.

Svojevremeno je za “Sabor“ Marina rekla:

- Živimo super. Kakva pravila, kakvi bakrači! Ležemo kad niko ne leže, ustajemo kad niko ne ustaje. Može da radi ko šta hoće – da ruča kada mu se ruča, da spava kada mu se spava… Niko nikoga ne guši i ne maltretira. Kuvam kada mi se kuva, pišem kada mi se piše.

Foto: Printskrin/Sabor

 

Podsetimo, Marina Tucaković je izgubila sina 2008. godine, kada je zatekla njegovo beživotno telo u sobi. Ova tragedija ostavila je veliki utisak na nju, ali ni pored toga nikada nije prestala da radi i stvara sva dela koja dan danas predstavljaju estradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)