VESNA DEDIĆ IGRALA U PRVOM REDU: Voditeljka na Cecinom koncertu u Kikindi (FOTO)

R.Š.

12. 09. 2021. u 14:21

POPULARNA voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić proteklog vikenda bila je u Kikindi, na manifestaciji "Dani ludaje".

ВЕСНА ДЕДИЋ ИГРАЛА У ПРВОМ РЕДУ: Водитељка на Цецином концерту у Кикинди (ФОТО)

Foto: Goran Birimac

U ovom gradu nije bila zbog posla, već privatno, doveo je prijatelj, takođe uspešni voditelj Ivan Golušin, rođeni Kikinđanin.

Foto: Rada Šegrt

 

On je bio voditelj zvaničnog i najvažnijeg dela programa "Dani ludaje" koji je održan u subotu, a Vesna je događaj posmatrala pored bine.

Popularno televizijsku voditelju Kikinđani su odmah zapazili i mnogi glasno komentarisali kako dobro izgleda, a dopalo im se i njeno prirodno, opušteno ponašanje.

Uveče su oboje bili na koncertu Cece Ražnatović, gde je fotograf Goran Birimac uhvatio trenutak kada Vesna igra uz Cecine hitove.

Foto: Rada Šegrt

 

BONUS VIDEO - Blista u belom: Dragana Mirković najavila turneju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju