MIODRAG DRAGIČEVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Sa Oliverom Bacić čeka prvo dete, a uskoro bi mogli i pred matičara

Novosti online

11. 09. 2021. u 20:06

GLUMAČKI par Miodrag Dragičević i Olivera Bacić uskoro će postati roditelji po prvi put.

МИОДРАГ ДРАГИЧЕВИЋ СТАЈЕ НА ЛУДИ КАМЕН? Са Оливером Бацић чека прво дете, а ускоро би могли и пред матичара

Foto: Instagram/ miodrag_misa_dragicevic

Oni će se najverovatnije upravo do kraja godine venčati kako bi na najbolji način krunisali činjenicu da uskoro postaju prava porodica.

Olja trenutno privodi kraju sedmi mesec svoje trudnoće u velikoj meri odrediće brzinu planova za najavljeno venčanje, pa još nije sasvim izvesno da li će se ceremonija održati pre ili nedugo posle njenog porođaja, ali to nije jedini faktor kada je u pitanju donošenje te odluke.

Iako je par zamislio pravo jesenje venčanje, na datum njegovog održavanja uticaće i aktuelna situacija u vezi s merama protiv epidemije koronavirusa ali par ne bi voleo da odlaže dan koji je toliko dugo zamišljao i čekao.

Svi u porodici Miše Dragičevića presrećni su zbog vesti da će stati na "ludi kamen", naročito njegova sestra, poznata glumica Tamara Dragičević koja je bratu najveća podrška u ovim planovima.

Podsetimo, glumački par se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

(Stori)

BONUS VIDEO: PRVI SNIMAK SLAVLJA U SURČINU: Tata Mirko zaigrao sa Zlatom Petrović i Sanjom Đorđević pored bazena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)