NEPREPOZNATLJIVA: Tanja Savić objavila fotografiju kojom je oduševila sve pratioce - nećete verovati kako izgleda sada (FOTO)

Novosti onlajn

07. 09. 2021. u 18:38

PEVAČICA Tanja Savić posle dužeg perioda, u kome je patila zbog radvojenosti od sinova, konačno ima osmeh na licu i deluje srećno, a jedan detalj je posebnu pažnju privukao.

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Тања Савић објавила фотографију којом је одушевила све пратиоце - нећете веровати како изгледа сада (ФОТО)

Foto: Instagram/Tanja Savić

Nakon što je uspela da vrati sinove Tanja Savić se trudila da svaki slobodan trenutak provodi sa njima, te su se nedavno vratila sa zajedničkog letovanja, gde su kao prava porodica uživali.

Tanja je nastavila sa svojim poslom, te je tako ovaj vikend provela van Srbije, a sve je oduševila njena poslednja objava na Instagramu.

Naime, pevačica je pozirala u krem-sivoj kombinaciji, a posebnu pažnju privukao je detalj, koji do sada nismo viđali na njoj. Reč je zapravo o šeširu sa kojim je pevačica zanosno pozirala, sa širokim osmehom na licu.

U opisu fotografije Tanja je napisala ,,Ja kad vidim dragu osobu", a po svemu sudeći pevačica je uživala u društvu prijatelja u Dizeldorfu u Nemačkoj.

(ESPRESO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju