DŽAN LEPŠI I OD BALI-BEGA: Turski glumac oduševljen Beogradom, ljudima i srpskim gostoprimstvom (FOTO)

V. N.

30. 08. 2021. u 11:42

VEROVATNO je turski glumac i maneken Džan Jaman (31) čuo za srpsko gostoprimstvo, ali da će ga u Beogradu dočekati kao boga, to već nije mogao ni da sanja.

ЏАН ЛЕПШИ И ОД БАЛИ-БЕГА: Турски глумац одушевљен Београдом, људима и српским гостопримством (ФОТО)

Foto ATA Images

Doduše, da je pitao Buraka Ozdžvita, odnosno Bali-bega, kako su ga dočekali u srpskoj prestonci, ne bi bio toliko iznenađen.

Zvezdu serije "Sanjalica", koju smo pratili na Prvoj, sačekala je horda raspamećenih obožavateljki u Knez Mihailovoj ulici, gde je došao da snimi reklamu i otvori radnju muških odela "Tjudors".

Čekale su ga po kiši, nekoliko sati, a on je došao raspoložen i nasmejan i odmah krenuo da se fotografiše sa svakom devojkom i tinejdžerkom koja ga je zamolila. Čak je strpljivo pristajao da pozira više puta, ukoliko bi se ispostavilo da je snimak na mobilnom telefonu mutan.

Obožavateljke su bile ustreptale, a neke su priznale da im je susret sa naočitim Džanom bio "kao da su upoznale boga". Druge su se, pak, klele da je lepši i od Bali-bega.

Jaman je našao vremena da uživa u večeri u jednom restoranu, dok su mu na uvce svirali gitarista i harmonikaš. Svratio je i u jedan noćni klub, gde su ga, takođe uzbuđene što ga vide, devojke koje su se tamo zatekle zamolile za autogram.

Foto ATA Images

Foto ATA Images

Foto ATA Images

- Noći koje se nikada ne završavaju, malo autograma i fotografija - objavio je Jaman na "Instagramu" uz fotografije i snimke iz Beograda. - Dobre vibracije svuda okolo. Vi, ljudi, znate kako da se zabavite u Srbiji! Beograd je zakon! Srbija me je primila kao svoga. Zahvalan sam što sam ovde upoznao divne ljude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)