TURSKI ZAVODNIK U CENTRU SKANDALA: Bali Beg vara suprugu sa ovom holivudskom glumicom? (FOTO)

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 08:44

NAJLEPŠI par Turske u poslednje vreme nalazi se u centru pažnje zbog problema i porodičnih skandala.

ТУРСКИ ЗАВОДНИК У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Бали Бег вара супругу са овом холивудском глумицом? (ФОТО)

Foto: Arhiva Novosti

Govorilo se da je prvo u depresiji bio Burak Ozdživit zbog "sindroma sagorevanja", i taman što se se popravio, Fahrije je doživela težak udarac kada joj je nakon višegodišnje borbe sa kancerom preminuo otac. Budući da je bila za njega jako vezana, glumicu je ovaj gubitak dotukao, piše Lepa i srećna. 

Nije imala snage da brine ni o njihovom sinu Karanu, povukla se u sebe i nije uspevala da se izbori sa tugom. Zajedno su uspeli da pobede ovo veliko iskušenje, ali čini se da je za njihov odnos došao još jedan izazov. Naime, kako pišu bosforski mediji, supružnici su u do sada najvećoj krizi jer se Burak na snimanju trilera "Masha’s Mushroom" zbližio sa 45-godišnjom glumicom Tarom Rid, koja tumači glavnu ulogu u filmu.

Kako navode izvori sa seta među njima postoji jaka hemija, a devojka čiji identitet nije otkriven rekla je kako ih je videla da razmenjuju nežnosti u garderobi.

- Završilo se snimanje, pa sam otišla da pokupim svoje stvari. Zatekla sam ih u garderobi kako se ljube - rekla je ona.

Obožavaoci slavnog para u ove priče ne veruju.

- Ne verujem u ove priče. Pa pogledajte Taru i pogledajte Fahrije. Sumjam da Burak vara supurugu sa njom - napisala je jedna obožavateljka.

Tara Rid je svojevremeno bila jedna od najvećih holivudskih zvezda, a redovno je bila u društvu Paris Hilton i Kim Kardašijan. Ona se drastično promenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Nakon odluke da ode na liposukciju njen život se potpuno promenio. Operacija je pošla po zlu, a od nje se nikad u potpunosti nije oporavila.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)