DRAGANA KOSJERINA OTKRILA TAJNU SVOJE LINIJE: Voditeljka po prvi put o fizičkom izgledu i detaljima iz privatnog života

Novosti online

22. 08. 2021. u 17:48

VODITELjKU Draganu Kosjerinu svi znaju, ali retko deli detalje privatnog života.

ДРАГАНА КОСЈЕРИНА ОТКРИЛА ТАЈНУ СВОЈЕ ЛИНИЈЕ: Водитељка по први пут о физичком изгледу и детаљима из приватног живота

Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Sada je Dragana objasnila kako je razvila samouverenost i koliko joj pomaže u svakodnevnom životu.

- Samopouzdanje u poslu crpim iz znanja i iz iskustva kog, na sreću, imam dovoljno. Kontinuirano radim na tome, za sve emisije se pripremam kao da sam početnik, sa jednakim žarom - istakla je ona.

Koje svoje osobine bi želela da promeniš, a šta najviše voliš kod sebe?

- Volim što sam pravična i iskrena, zahvalna sam porodici na dobrom vaspitanju i što su me učili šta je dobra mera. Svi imaju dane kada požele da promene toliko toga, u sebi i na sebi. Međutim, važno je da povremeno pokušate da “odmerite” sebe i zapitate se: Da li bih osobu kao što sam ja sebi poželeo za prijatelja? Odgovor će vam reći na čemu treba da poradite - kaže voditeljka.

Jednom prilikom si priznala da ti je dugo smetalo što su te neki svodili samo na "izgled". Kada ti je lepota bila najveći teret, a u kojm situacijama prednost?

- Prirodno je da čovek poželi da se primeti uloženi trud i poslovni rezultati. Dočekala sam prave profesionalne komplimente, one koji se ne tiču moje frizure, haljine, figure ili šminke. Odavno ne čeznem za njima. Ne volim da govorim o lepoti kao teretu. Niti mislim da je put lepih žena nužno teži. Svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove - rekla je Dragana.

Kako jačaš imunitet hranom, koje namirnice su obavezne na tvom meniju?

- Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso. Ne volim radikalne dijete i ne verujem u njih. Umerenost i raznovrsnost - kaže Kosjerina.

Na koji način održavaš formu, koje vežbe su ključ tvoje savršene linije?

- Nekad sam trenirala "sezonski" ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam - rekla je ona.

(Stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!