MARIJA OTVARA, DŽEHVA ZA KRAJ: Festival "Mjuzik vik" na Ušću od 27. do 29. avgusta

V.N.

22. 08. 2021. u 10:08

KOMPLETIRAN je spisak izvođača koji će zabavljati publiku od 27. do 29. avgusta na "Mjuzik viku", na beogradskom Ušću.

МАРИЈА ОТВАРА, ЏЕХВА ЗА КРАЈ: Фестивал Мјузик вик на Ушћу од 27. до 29. августа

Foto Foto ATA Images

Festival će otvoriti Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić i Nenad Cvijetić. Druge festivalske večeri, u subotu 28. avgusta, nastupiće Jelena Karleuša, Senidah, Edita, "Leksington", Kaja i Danijel Kajmakoski.

Zatvaranje "Mjuzik vika" obeležiće mlade zvezde popularne muzike - Vojaž, Teodora Džehverović, Nuči, "Harikejn", Devito, Anđelina, Gazda Paja, di-džej Majk Rajd i Tara.

Ulaznice kupljene za četvrtak, dan koji je otkazan jer je glavnim zvezdama koje je trebalo da nastupe te noći, bosanskohercegovačkim reperima Džali i Bubi zabranjen ulazak u Srbiju, važiće za sva tri preostala dana, ili se može tražiti povrat novca. Potrebno je da kupac ulaznice pošalje na mejl office@etix.rs zahtev za povrat novca sa naslovom "Povrat novca za MW dan 1". Svaka kupljena ulaznica na nekom od prodajnih mesta za "Mjuzik vik", mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji.

Kapacitet će, usled mera, biti ograničen. Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica je 490 dinara, fan pit je 890 dinara, a dnevna VIP ulaznic je 2.490 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a