MEGAN I HARI NISU POZVANI NA VAŽAN ROĐENDAN: Svi smatraju da je to zbog odluke da bivši političar podrži kraljicu

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 15:44

BIVŠI američki predsednik Barak Obama svoj je 60. rođendan odlučio da obeleži velikom proslavom, koja je uključivala i mnoge svetske zvezde.

МЕГАН И ХАРИ НИСУ ПОЗВАНИ НА ВАЖАН РОЂЕНДАН: Сви сматрају да је то због одлуке да бивши политичар подржи краљицу

Foto: EPA

Na toj zabavi, uprkso očekivanjima, nije se našlo ime Megan Markl i princa Harija. Kako otkriva novinarka Anđela Levin za The Sun, nekadašnja američka glumica, koja je svoj 40. rođendan proslavila na isti dan kada i Obama, 4. avgusta, očajnički je želela da bude na listi zvanica.

- Rečeno mi je da uprkos tome što je bila svesna da neće moći da prisustvuje istoj, Megan je očajnički želela da ima status posebnog gosta na Obaminoj rođendanskoj proslavi -  rekla je Levin i objasnila kako je zbog pandemije koronavirusa morao smanjiti spisak zvanica, ali ni na orginalnom spisku ime princa Harija i Megan Markl nije bilo zapisano.

Zatim se saznala i druga strana priče, u kojoj se tvrdi kako Mišel i Barak Obama nisu želeli da pozovu Harija i Megan i to iz jednostavnog razloga, a to je da su u porodičnoj svađi odlučili da stanu na stranu princa Vilijama i Kejt Midlton. Naime, bivši predsednički par je iz poštovanja prema kraljici doneo takvu odluku, uprkos tome što im je Hari bio drag, ali očigledno da im Megan Markl "ne leži".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)