MODNI TRIKOVI KOJI SU ZALUDELI SVET: Ovo su neizostavni komadi u ormarima kraljevskih porodica - nosite ih i izgledaćete glamurozno svuda

Novosti onlajn

11. 08. 2021. u 16:21

ZA ČLANOVE kraljevske porodice biti u centru pažnje je neizbežan deo života.

МОДНИ ТРИКОВИ КОЈИ СУ ЗАЛУДЕЛИ СВЕТ: Ово су неизоставни комади у ормарима краљевских породица - носите их и изгледаћете гламурозно свуда

Foto: Printscreen/Instagram

To znači da svako pojavljivanje u javnosti mora biti besprekorno.

Srećom, postoje krajnje jednostavni saveti i modni trikovi koji osiguravaju da ženski deo kraljevske porodice nikada ne mora da brine o potencijalnim "kvarovima" na garderobi usled vetrovitih dana, ili nošenja preuskih štikli.

Ovo su neki od trikova kojih se kraljevska porodica pridržava na javnim nastupima.

Jedno od nepisanih pravila kraljevskih modnih protokola je da ženski članovi kraljevske porodice moraju nositi čarape u boji kože tokom javnih pojavljivanja.

Međutim, kako bi se izbegle klizave noge u štiklama, koje bi otežale samo hodanje, članovi kraljevske porodice se oslanjaju na čarape sa silikonskim jastučićima na dnu.

Prema navodima medija, Kejt Midlton praktikuje da nosi čarape Džona Levisa, koje koštaju samo sedam dolara.

Drugo "nepisano" pravilo kraljevskog stila su upravo mrežice za kosu, koje vojvotkinje nose kada im je kosa podignuta "na gore". To predstavlja jedan od "jeftinih alata" koji kosu čuva od nemirnog lepršanja u vreme vetrovitih dana.

Mrežice za kosu prvi put su primećene upravo kod Kejt, još 2016.godine, dok su obožavaoci primetili da je "ponovo u modi" opet od  leta 2018.godine.

Sa druge strane,izbori kraljice Elizabete koji joj uvek omogućavaju besprekoran izgled padaju upravo na korišćenje jarkih boja. Na izbor jarkih boja ona se odlučuje da bi bila prepoznatljiva u masi, navodi Independent.

To omogućava da ljudi prosto kažu - Videli smo kraljicu!

Šeširi sa ugrađenim češljevima savršen su izbor, ali jedino ako su dobro učvrćeni. Princeze, vojvotkinje i kraljica nose isključivo šešire koji se mogu pričvrstiti, da bi bile sigurne da u vetrovitim danima neće odleteti.

Iako to može izgledati kao modna izmišljotina, mnoge poznate ličnosti pribegavaju nošenju obuće veće od brojeva koji im pristaje, kako bi sprečile neprijatne žuljeve na nogama, kao i njihovo oticanje.

Još jedan od modnih trikova neizbežan u kraljevskim krugova je i uključivanje "utega" u rubove suknji, kako bi se osiguralo da ih  vetar ne podigne previše.

Naime, Stefan Parvin, jedan od dizajnera kraljice Elizabete istakao je da u rubove suknji ušije male olovne utege, koji se zapravo koriste za zavese, kako bi osigurao da se suknja neće pomerati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024