PLAN O PRESELJENJU U AMERIKU NIJE NOVOST: Hari krenuo majčinim stopama- princeza Dajana planirala kupovinu kuće u SAD pre smrti

Novosti onlajn

06. 08. 2021. u 11:17

PLAN princeze Dajane da se preseli u Ameriku od nje su "iskopirali" njen sin princ Hari, i njegova supruga Megan Markl, navode njen trener glasa- koji joj je davao časove vokala između 1995- 1997.godine.

ПЛАН О ПРЕСЕЉЕЊУ У АМЕРИКУ НИЈЕ НОВОСТ: Хари кренуо мајчиним стопама- принцеза Дајана планирала куповину куће у САД пре смрти

Megan Markl i princ Hari / Foto AP

Za preseljenje princezu od Velsa se kaže da je planirala preseljenje u Kaliforniju u čemu ju je sprečila tragična smrt 1997.godine.

- Govorila je o kupovini kuće u Malibuu sa pogledom na Pacifik. S toga je još više zanimljivo što su Hari i Megan odlučili da odu.

Pirs- koji je o njoj napisao knjigu "Diana- a voice od change" u januaru 2020.godine pojaviće se ovog vikenda na američkoj novinskoj mreži PBS kako bi pričao o životu princeze Dajane.

PBS program će se emitovati u nedelju- osmog avgusta, prenosi Express.co.uk.

Hari i Megan su se uselili u njihovu vilu u Santa Barbari za vreme korona virusa 2020.godine.

Zanimljivo je što se njihova luksuzna kuća, u vrednosti od 11 miliona funti nalazi samo 66 milja daleko od mesta gde je Dajana nameravala da se preseli - prema navodima Pirsa.

Prelazak u Kaliforniju se "poklopio" i sa porastom tenzija između vojvode od Saseksa i njihove kraljevske porodice.

Sara Ferguson je tvrdila da je princeza Dajana danas živa, ona bi balansirala između života u Americi i Londonu, kao i to da bi zasigurno forsirala anažovanost u dobrovoljnim organizacijama, kao i pomoć deci.

Podsetimo, princeza Dajana je tragično izgubila život u automobilskoj nesreći u Parizu 1997.godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024