HAOS U CENTRU BEOGRADA ZBOG BONDA: Opkolili hotel zbog Danijela Krejga, a evo šta je on uradio

Novosti online

02. 08. 2021. u 14:30

UZ paparace, i desetak vatrenih obožavalaca čekalo je čuvenog Bonda ispred hotela u kom odseda, međutim on je uspeo da neprimetno izađe kroz garažu i ode na snimanje.

ХАОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ЗБОГ БОНДА: Опколили хотел због Данијела Крејга, а ево шта је он урадио

Foto EPA

Slavni glumac Danijel Krejg doputovao je proteklog vikenda u Beograd radi snimanja drugog dela filma "Knives out". Čim je osvanula vest da je DŽejms Bond u našoj prestonici njegovi fanovi našli su se ispred hotela kako bi se uslikali sa glumcem.

- Po ceo dan ga vijaju paparaci ispred hotela, a u jednom trenutku čak su se tu okupili i njegovi fanovi koji su satima čekali da izađe napolje. Čak je osoblje hotela pokušalo da ih prevari da Krejg nije kod njih odseo, međutim oni su bili uporni i više od nekoliko sati stpljivo čekali - navodi izvor koji se našao na licu mesta.

Ipak, čuveni Bond iskoristio je dobro znani holivudski trik, te je neprimetno izašao kroz garažu hotela u zatamnjenom automobilu.

Tu je bila i australijska lepotica DŽanel Mone koja snima film sa čuvenim glumcem.

Za razliku od Krejga, ona je izašla na prednja vrata hotela.

Takođe, i glumac Dejv Batista došao je sa kolegama u Beograd, što je potvrdio slikom na svom Instagram profilu kada je stavio Beograd za lokaciju gde se trenutno nalaze.Svo troje zajedno snimanju nastavak popularnog filma "Knives out", u kome igraju glavne uloge.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)