JA NE OSTAVLJAM, JA VOLIM DA BUDEM OSTAVLJENA! Sanja Marinković šokirala izjavom, a onda otkrila šta je radila u Londonu

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 14:58

VODITELJKA Sanja Marinković šokirala je mnoge svojom izjavom o tome kako najčešće završava svoje ljubavne veze.

ЈА НЕ ОСТАВЉАМ, ЈА ВОЛИМ ДА БУДЕМ ОСТАВЉЕНА! Сања Маринковић шокирала изјавом, а онда открила шта је радила у Лондону

Foto ATA Images

- Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, Ja sam jedna od onih što ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - kaže voditeljka.

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

- Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže onda, pa dodaje:

- Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka.

Ispričala je i urnebesnu priču o svom životu u Londonu:

- Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala da šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

- Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi - kaže Sanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)