TELEVIZIJA voditeljka Ana Mihajlovski i njene ćerke juče su imale težak dan jer je vozač automobila na pešačkom prelazu pregazio pudlu koju su devojčice izvele u šetnju na povocu. Vozač je pobegao sa lica mesta, a Mihajlovska i deca su i dalje u šoku.

Bambi

01.07.2021. 17:42

Nije u redu sto je pregazio psa,nije ljudski. ALI pas treba da ide uz nogu kada se prelazi uluca a ne da se rasteze pantljika. Ja sam doziveo na pesackom da pas predje a gospodja nije ni zgazila na ulucu a izmedju njih povodac na razvlacenje. I pesaci su kao i vozaci veoma neodgovorni,jedan smo narod,samo je stvar kome se sta desi.

Ivan

01.07.2021. 21:39

Na zalost ovaj tuzan incident nece nikoga opametiti, LGBTQ populacija je izvojevala svoja prava zajedno uz ovu drzavu, Ali ne vidim nikoga iz udruz3nja za zastitu zivotne sredine ili prava zivotinja da sedi u skupstinu. Jadna deca I Ana pazi samo kada budes trazila snimke da te ne 7hapse jer nisi predstavnik zakona. Tako da ce krivac izaci kao heroj. A od tebe ce napraviti kriminalca. ???

Biljana

02.07.2021. 17:09

Strasno,zao mi je kuce,a jos vise devojcica koje su dozivele traumu.?Najgore od svega sto je taj drot dao takav odgovor.Pa pesacki prelaz se odnosi i na kucice.Sta reci kad se gaze i pesaci na pesackom prelazu i budu uslovno kaznjeni?