ANA MIHAJLOVSKI I NJENE ĆERKE U ŠOKU: Bahati vozač im ubio pudlu, policajac - "Pas je objekat"

Novosti onlajn

01. 07. 2021. u 16:22

TELEVIZIJA voditeljka Ana Mihajlovski i njene ćerke juče su imale težak dan jer je vozač automobila na pešačkom prelazu pregazio pudlu koju su devojčice izvele u šetnju na povocu. Vozač je pobegao sa lica mesta, a Mihajlovska i deca su i dalje u šoku.

АНА МИХАЈЛОВСКИ И ЊЕНЕ ЋЕРКЕ У ШОКУ: Бахати возач им убио пудлу, полицајац - Пас је објекат

Foto: Instagram

Ana Mihajlovski kaže da su devojčice od 15 i 12 godina izašle kao i svakog dana da prošetaju psa. Prema njenim rečima, incident se dogodio u Karađorđevoj ulici u Zemunu.

- Na pešačkom prelazu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku - ispričala je Mihajlovska.

Dodaje da je pas bio na povocu, metar ili metar i po udaljen od devojčica. Odmah su pozvali policiju i, kako kaže, tada je usledio još jedan šok.

- Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke sa okolnih lokala. Taj pas je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio", pita se Mihajlovska.

Policija je napravila belešku, uzete su izjave ljudi na licu mesta i tako se završilo. Voditeljka kaže da su njene ćerke i dalje u šoku.

- Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi - kaže ona, i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi se bar saznalo ko je počinilac koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne istraumiranoj deci.

- Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti - zaključuje Mihajlovska.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)