UZNEMIRILO IH OTKRIĆE ARSENALA ORUŽJA? U Bijeljini aktivirali Bezbednosni forum, gradonačelnik pozvao građane na mir i strpljenje

V. MITRIĆ

17. 03. 2021. u 18:56

U GRADSKOJ upravi Grada Bijeljina održan je Bezednosni forum.

УЗНЕМИРИЛО ИХ ОТКРИЋЕ АРСЕНАЛА ОРУЖЈА? У Бијељини активирали Безбедносни форум, градоначелник позвао грађане на мир и стрпљење

Foto: V. Mitrić

Gradonačelnik Ljubiša Petrović i predsednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević razgovarali su sa predstavnicima policije, verskih zajednica, vaspitno-obrazovnih ustanova, nevladinih organizacija, sudstva i zdravstvenog sektora o modelima zajedničke saradnje i podizanju nivoa bezbednosti na viši nivo.

Sastanku su prisustvovali i starešina Profesionalne vatrogasne jedinice Bijeljina i šef Odseka za civilnu zaštitu u Gradskoj upravi Grada Bijeljina.

Kada je reč o nedavnom pronalasku veće količine naoružanja u Janji, zbog čega je i reaktiviran Bezbednosni forum, zaključeno je da postoji potpuno poverenje u nadležne institucije koje trenutno sprovode istragu, a gradonačelnik je još jednom pozvao na mir i strpljenje sugrađana.

Na Forumu je predloženo da se na narednoj sednici raspravlja o maloletničkoj delinkvenciji i vožnji u alkoholisanom stanju, kao i da se u rad uključe predstavnici Centra za socijalni rad i navijačkih grupa.

Foto PU Bijeljina

Bezbednosni forum ustanovljen je odlukom gradonačelnika Bijeljine 2006. godine, nakon čega je održana jedna sednica 2011. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna