ZALUTALE NA JAHORINI: Pronađene baka i unuka iz Srbije

V.M.

09. 03. 2021. u 15:15

PRIPADNICI Policijske uprave Istočno Sarajevo, su 8. marta, oko 20,15 časova, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, da se na šumskom rejonu kreću dve nepoznate osobe, odmah krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju.

ЗАЛУТАЛЕ НА ЈАХОРИНИ: Пронађене бака и унука из Србије

Gorska služba spasavanja

Istog dana, oko 21 čas Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su žena inicijala Lj.P. i četvorogodišnja devojčica državljanke Republike Srbije, koje su odsele u apartmanskom smeštaju na području Jahorine, izašle u šetnju oko 16 časova i da se do momenta prijave nisu pojavile.

- Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Jahorina i radnika ŠG Treskavica, na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mestu Kasindolska Reka, opština Trnovo, oko 23 časa pronađene su pedesetšestogodišnja žena i djevojčica u stabilnom psiho-fizičkom stanju -kažu u policiji u Istočnom Sarajevu. Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se pripadnicima ŠG Treskavica i Gorskoj službi spasavanja Jahorina na kooperativnosti i saradnji u rešavanju ovog slučaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)