POGNUTE GLAVE, LISICE NA RUKAMA: Policija sprovodi osumnjičene za ubistvo kod pumpe, navijači oko zgrade Tužilaštva! (FOTO)

O. M.

01. 01. 2021. u 21:22

DALIBOR Č. (46) i Milan Đ. (42) iz Laktaša, učesnici pucnjave u kojoj je ubijen član navijačke grupe "Lešinari" Duško Savanović (24) i ranjen Aleksa B. (22), večeras su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci na dalje ispitivanje.

ПОГНУТЕ ГЛАВЕ, ЛИСИЦЕ НА РУКАМА: Полиција спроводи осумњичене за убиство код пумпе, навијачи око зграде Тужилаштва! (ФОТО)

Foto: O. M.

Dalibor Č. je osumnjičen za ubistvo, dok se uloga Milana Đ. još utvrđuje. Pre sprovođenja u blizini zgrade Tužilaštva okupio se veći broj navijača. Policija je pojačalo obezbeđenje oko zgrade i većih incidenata nije bilo.

Zločin se dogodio sinoć oko 22.40 časova ispred benzinske pumpe "NIS Petrol" u Trnu. Svemu je prethodila svađa između Savanovića i Alekse B. s jedne, te Dalibora Č. i Milana Đ. s druge strane. U jednom trenutku Dalibor Č. je izvadio pištolj i pucao.

Savanovića je pogodio u stomak, a Aleksu B. u nogu. Obojica su prevezeni u UKC RS, gde je Savanović podlegao u 00.30 časova. Aleksa B. je zadobio prostrelnu ranu levog stopala, operisan je i njegovo stanje je stabilno.

Nezvanično saznajemo da se poznaju, a šta je dovelo do svađe i sukoba zasada nije poznato. U rasvetljavanju zločina mogle bi pomoći i snimci s nadzornih kamera na "NIS Petrolu" koji su izuzeti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna