RANJAVANJE KOSTIĆEVIH POKUŠAJ UBISTVA: Istraga Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu o povređivanju oca i sina

S. BABOVIĆ

23. 12. 2020. u 17:57

RANjAVANjE oca i sina iz Parcana kod Varvarina, koji su teško povređeni u ponedeljak uveče, Više javno tužilaštvo u Kruševcu za sada vodi kao pokušaj ubistva - saznaju “Novosti”.

РАЊАВАЊЕ КОСТИЋЕВИХ ПОКУШАЈ УБИСТВА: Истрага Вишег јавног тужилаштва у Крушевцу о повређивању оца и сина

Foto: S. Babović

Kostići, Darko(28)i njegov otac Goran(53), tvrde da ih je upucala nepoznata osoba kada su došli da obiđu vikendicu nadomak sela. Ali,kako su “Novosti” prve objavile, policija proverava njihovu priču.

Mlađi Kostić samo je čudom ostao živ, budući da ga je puščano zrno pogodilo u frontalni deo glave i da tu “stoji” pored tzv.bazičnih ganglija. Teže povređen je i njegov otac Goran, koji je zadobio povrede grudnog koša i plućnog krila. Obojica su podvrgnuti intervenciji u KC Niš, gde su transportovani u utorak prepodne.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, ranjeni nisu ispričali da od ranije imaju neke neraščišćene odnose sa drugim ljudima, ali policija ne isključuje ni tu mogućnost. U Parcanu navode da se bave poljoprivredom.

Otac je navodno, imao do pre par godina pušku, ali je prodao i više nije ušao u lov zbog izvesnih zdravstvenih problema, dok je sinu, prema nezvaničnim pričama, navodno oduzeta puška zbog nekog neizmirenog poreza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?