POŽAR NA JAHORINI: Vatra progutala zdanje, policija evakuisala ljude iz objekta

V. Mitrić

28. 12. 2020. u 12:13

NA JAHORINI je minule noći, unaselju Obućina bare, nadomak Trnovo gori, potpuno izgoreo objekat privatnog vlasnika, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo, kojoj je slučaj prijavljen u ponedeljeka, pola sata iza ponoći.

ПОЖАР НА ЈАХОРИНИ: Ватра прогутала здање, полиција евакуисала људе из објекта

Foto: Privatna arhiva

Policajci su dolaskom na mesto događaja evakuisali ljude iz objekta, a zatim su pripadnici Vatrogasne jedinice Pale lokalizovali i ugasili požar.

- Uviđaj na lici mesta uradili  su policajci Policijske uprave Istočno Sarajevo, u prisustvu sudskog veštaka - kažu u policiji.

- Tom prilikom je konstatovano da je do požara došlo, tako što je vatra u kaminu izazvala visoku temperaturu usled koje je zapaljena drvena stropna i krovna kontrukcija, nakon čega se plamen proširio na kompletan objekat koji je u potpunosti izgoreo.

Povređenih nije bilo, dok je usled požara i visoke temperature oštećena vikend kuća u izgradnji, koji se nalazi u neporednoj blizini izgorelog zdanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)