DRAŠKO OD STARTA ZAVODI RED: Uzeo sve ključeve službenih automobila (FOTO)

O.M.

24. 12. 2020. u 19:44

NIKO nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

ДРАШКО ОД СТАРТА ЗАВОДИ РЕД: Узео све кључеве службених аутомобила (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa ključevima službenih vozila grada, navodeći da su na njegov zahtev svi u 16 časova vraćeni u prostorije Kabineta gradonačelnika.

- Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj. Preko 70% službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena. Donećemo Odluku da svi službeni automobili moraju biti obeleženi i ona je spremna, a spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila - poručio je Stanivuković.

Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 časova, na moj zahtjev, u prostorije Kabineta...

Posted by Draško Stanivuković - Draško Stanivuković on Četvrtak, 24. decembar 2020.

Dodao je da se među ključevima nalaze automobili u vrednosti od preko 100.000 maraka, koje će prodati.

- Za građane Banje Luke postoje prioritetnije stvari. Rasipničkom ponašanju moramo stati u kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka - napisao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći