U SVAKOJ NORMALNOJ ZEMLJI ONA BI BILA SMENJENA: Predsednik vlade RS Radovan Višković odgovorio Biseri Turković

S. M.

12. 12. 2020. u 12:55

PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da bi ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković posle izjava zaslepljenih mržnjom prema Republici Srpskoj u normalnom društvu bila smenjena sa javne funkcije.

У СВАКОЈ НОРМАЛНОЈ ЗЕМЉИ ОНА БИ БИЛА СМЕЊЕНА: Председник владе РС Радован Вишковић одговорио Бисери Турковић

Foto: Fejs tv printskrin

On je rekao da izjave stižu uvek od političara iz Sarajeva kada nemaju rezultata svog rada, pa tako i Turkovićeva kad nema rezultata o kojima bi govorila u emisiji pažnju preusmerava na priču o ukidanju Republike Srpske.

- Bisera Turković obmanjuje javnost u BiH i sama pokazuje da na ovakav način i ovakvim izjavama BiH nije ni održiva, istakao je Višković komentarišući izjave Turkovićeve usmerene protiv Republike Srpske i njenih legitimno izabranih predstavnika.

On je napomenuo da je Republika Srpska nastala voljom naroda i da je garant srpskog opstanka.

Foto: Novosti

- Svi smo u Republici Srpskoj svesni šta nam znači Republika Srpska i zato su besmislene i ova i neke druge slične izjave u kojima se poziva na ukidanje Srpske, rekao je Višković.

Turkovićeva je sinoć gostujući na Fejs televiziji pozvala na ukidanje Republike Srpske, a legitimno izabranog predstavnika srpskog naroda u Predsedništvu BiH Milorada Dodika uporedila sa Hitlerom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)