ONI ĆE PISATI NAJSVETLIJU ISTORIJU REPUBLIKE SRPSKE: Stanivuković pozdravio reforme i promene koje vode mladi ljudi

S. M.

12. 12. 2020. u 10:08

NOVOIZABRANI gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, poručio je da su promene uvek dobrodošle, kako unutar njegove stranke tako i u čitavom društvu.

ОНИ ЋЕ ПИСАТИ НАЈСВЕТЛИЈУ ИСТОРИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Станивуковић поздравио реформе и промене које воде млади људи

Foto: Printscreen

- Čak i nakon pobede, kada dostignemo željeni cilj, ne treba stati sa reformama u sopstvenim redovima, jer one su ključ promena, a promene su nam potrebne uvek, kako u našoj organizaciji, tako i u društvu – rekao je Stanivuković.

Stanivuković se družio sa mladima PDP-l gde je istakao da je ponosan na činjenicu što se upravo mladima dalo prostora na odborničkoj listi, što je, smatra, bio dobar i ispravan potez.

– Ponosan sam na činjenicu da smo dali dovoljno prostora mladim ljudima i u strukturi partije, na našoj odborničkoj listi, a još srećniji kada vidim da je to bio dobar i ispravan potez, jer oni će pisati najsvetliju istoriju našeg Grada i naše Republike – rekao je Stanivuković. Odborničku listu PDP činilo je dosta ekonomista, pravnika, doktora penzionera, ali i dosta studenata. Podsećamo da je PDP na izborima dobio sedam odborničkih mesta u Skupštini grada Banjaluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!