DEVETORO DECE NAJVEĆE BOGATSTVO: Trebinjska porodica Milojević od pre nekoliko dana bogatija za još dva člana

D. Curać

11. 11. 2020. u 06:08

ILIJANA Milojević (34) iz Trebinja pre nekoliko dana u trebinjskom porodilištu rodila je dve devojčice, koje su osmo i deveto dete u porodici Milojević. Milojevići su pre 15 godina dobili dečaka, a sada imaju pet kćerki i četiri sina.

ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО: Требињска породица Милојевић од пре неколико дана богатија за још два члана

Milojevići sa gradonačelnikom Ćurićem / Foto D. Curać

- Ovo je prvi carski rez. Do sada sam decu rađala prirodnim putem i nisam imala blizanačke trudnoće. Sve je prošlo kako treba. Suprug i ja smo uvek želili veliku porodicu, a puna kuća dece su moje najveće bogatstvo - istakla je ponosna majka.

I njen suprug, Aleksandar, kaže da je on najsrećniji čovek na svetu, jer ima devetoro dece.

- Nismo planirali, ali se dogodilo i zato smo danas najsrećniji roditelji - rekao je Aleksandar.

Ilijana je nezaposlena, a njen suprug od pre nekoliko godina radi u HET. Gradonačelnik Mirko Ćurić uručio je zlatnike bebama - Viktoriji i Valentini, i istakao da je porodica Milojević najmnogoljudnija trebinjska porodica, sa najviše dece.

- Ne raduje se samo porodica Milojević, već celo Trebinje. Želim da im čestitam i da majci, bebama i svim Milojevićima poželim dobro zdravlje. Imati devetoro dece u današnje vreme je za svaku pohvalu i danas želim da kažem majci da je, kada bude u mogućnosti, čeka posao u Gradskoj upravi - rekao je Ćurić.

PORODILIŠTE

U TREBINjSKOM porodilištu Ilijana kaže da je imala odlične uslove i da su i sestre i lekari bili veoma ljubazni. U porodilištu ističu da trudnice i porodilje i dalje imaju sve uslove i da im nijedna usluga neće biti uskraćena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024