DOKAZALI SMO DA SMO DOMAĆINI: U Prijedoru Nenad Nešić izabran za predsednika DNS

S. M.

11. 10. 2020. u 21:54

U PRIJEDORU je na izbornoj skupštini Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izabran za predsednika ove partije.

ДОКАЗАЛИ СМО ДА СМО ДОМАЋИНИ: У Приједору  Ненад Нешић изабран за председника ДНС

Foto DNS

On je nakon izbora poručio da su Srpskoj potrebni nova energija, impulsi, inicijativa, pomeranje s mesta i ekonomija iznad demagogije, te da DNS to prepoznaje.

- Za razliku od naše političke konkurencije, čija maštanja ispare kao kap na suncu, ono što mi radimo svako može dodirnuti i ostaće dugo iza nas. Bilo da su to putevi u RS, kuće za raseljene osobe ili fabrike u Prijedoru - rekao je Nešić.

On je dodao da su u DNS racionalne patriote i da će se zalagati da svako dete poginulog borca ima posao. Naveo je da DNS nikad nije podržao nijednu odluku o prenosu nadležnosti, da je rekao "ne" ukidanju Vojske RS i uvek branio interes RS.

- DNS nije ni tada bio, a neće nikada ni biti ničiji privezak - istakao je Nešić.

- Radili smo na ulaganju u infrastrukturu i poslovni ambijent. To se najbolje vidi ovde u Prijedoru. Ovde smo pokazali šta znače domaćinsko upravljanje i briga za ljude i život.

ODLUKA Skupština dns, Foto DNS

Transformisali smo ga u grad razvoja i jedno od najboljih mesta za ulaganje u ovom delu Evrope. Mi smo ljudi koji svoje postojanje i jačanje duguju svesti da samo zajedno možemo rasti ili zajedno možemo pasti.

On je poručio da je to razlog što je izborna skupština održana u Prijedoru, koja je ujedno i podrška kandidatu DNS za gradonačelnika Prijedora Dragutinu Rodiću.

- Kada pobedimo obećavam vam kao predsednik vrlo prostu stvar, a to je da naša ambicija nije da postojimo, nego da budemo prva politička snaga u Republici u godinama koje dolaze, istakao je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)