PUCAO LJUBAVNICI U GLAVU I GRUDI: Evo šta je prethodilo stravičnom zločinu kod Zvornika

Novosti online

24. 09. 2020. u 19:10

RANKO Miljanović (52) je uhapšen zbog sumnje da je ubio Stanu Duvnjak (63) u njenoj porodičnoj kući u selu Branjevo kod Kozluka, potvrđeno je za Srpskainfo.

ПУЦАО ЉУБАВНИЦИ У ГЛАВУ И ГРУДИ: Ево шта је претходило стравичном злочину код Зворника

Ilustracija policija Foto S. Mišljenovićvićić

Ubistvo se desilo danas, u jutarnjim časovima, a nakon što ju je usmrtio on je otišao kod komšije i rekao šta je uradio.

– Miljanović je Stanu ubio jednim hicem u glavu, a drugim u grudni koš u njenoj sobi. Nakon što je komšiji rekao šta je uradio, komšija je pozvao policiju i sve im prijavio – kaže izvor.

Dodaje da je policija došla veoma brzo i da se Miljanović odmah predao, ne pružavši nikakav otpor.

– U sobi je policija zatekla Stanu, koja je još davala znakove života. Odmah su je prevezli u bolnicu, al je ona nažalost ubrzo preminula od zadobijenih povreda. Tokom uviđaja pronađen je pištolj kojim je počinjeno ubistvo – dodao je naš sagovornik.

Prema pričama meštana pomenutog sela, Ranko i Stana su bili u ljubavnoj vezi, ali zadnjih dana nije sve bilo idealno između njih.

– Stana je navodno pričala da je Miljanović u posednje vreme imao česte izlive ljubomore, što je njoj smetalo, pa su se skoro svakodnevno svađali. Komšije su mi pričali da se par puta čula galama iz njihove kuće – ispričao je jedan od meštana.

On je dodao kako je čuo da je Stana pričala da ne želi više trpiti Miljanovićeve ispade i da je odlučila da raskine njihovu vezu.

– Moguće da mu je jutros, ili veče pre, rekla da želi prekinuti njihovu vezu i da je zbog toga on odlučio da je ubije – dodao je naš sagovornik.

I drugi meštani Branjeva danas su bili u šoku, nakon što su čuli šta se desilo.

– Ne mogu verovati da se ovo desilo u našem selu. Veoma me je potreslo kada sam čuo, iako nisam imao neke posebne kontakte s njima. Stana se nedavno doselila. Nisam je dobro poznavao, ali nemam ništa loše da kažem za nju. Bila je uvek prijatna i kulturna. Svi smo u šoku – ispričao je jedan od komšija pokojne Stane.

Prema njegovim rečima, često je viđao i Miljanovića, iako ga ne poznaje nešto dobro.

– Od komšija sam čuo da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, ali i da se često svađaju. Koliko znam, ona je udovica, ali je navodno bila udata i za nekog Rankovog rođaka. Miljanović je takođe iza sebe imao jedan brak – pojasnio je naš sagovornik.

U Policijskoj upravi Zvornik kazali su, navodeći inicijale, da im je slučaj prijavljen u 6.10.

– Nakon prijave, policija je uhapsila R.M. iz Zvornika zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja nanelo povrede S.D, koja je preminula – pojasnio je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Nakon što je prijavljeno ubistvo uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, uz prisustvo lekara mrtvozornika.

Prema našim informacijama, naređena je i obdukcija tela ubijene Stane, a policija je danas ispitivala i nekoliko svedoka kako bi došli do svih informacija vezanih za ovaj slučaj.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina