OKUPLJANJE ZA SRPSKU: Održana konvencija SNSD, Dodik poručio - Nećemo voditi negativnu kampanju (VIDEO)

S. M.

20. 09. 2020. u 19:04

LIDER SNSD Milorad Dodik poručio je večeras da SNSD neće voditi negativnu kampanju ali da i te kako ima da pokaže šta je ostavio u prethodne četiri godine na lokalnom nivou, posebno u Banjaluci.

ОКУПЉАЊЕ ЗА СРПСКУ: Одржана конвенција СНСД, Додик поручио - Нећемо водити негативну кампању (ВИДЕО)

Foto: SRNA

On je naglasio da treba biti okupljen oko Republike Srpske radi njenog očuvanja i razvoja, te da je SNSD na tom planu dao ogroman doprinos uz pomoć koalicionih partnera.

- Uspeli smo da Srpsku očuvamo, stabilizujemo i držimo u stanju da je možemo predati mlađim ljudima.

Imamo više od 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike mlađe od 40 godina i oko 400 onih koji su mlađi od 30 godina, rekao je Dodik na konvenciji SNSD, koja se održala u banjalučkom Parku Mladen Stojanović uz prisustvovo rukovodstvo stranke.

Slogan za izbore "Okupljanje za Srpsku"


Milorad Dodik, predsednik SNSD, kazao je  na konveciji ove stranke u Banjaluci, da neće biti vođena negativna kampanja te da će ova partija pokazati "šta je ostavljeno u poslednje četiri godine i da ljudi budu svesni ogromnog napora da svaka opština izgleda bolje".

-Uvek pred izbore definišemo našu strategiju, ali ono što danas znamo je da ovde nismo okupljeni da bismo nekog pobedili, nego da pobedimo okupljeni za Republiku Srpsku, kazao je Dodik na konvenciji sa koje je poručeno da se na lokalne izbore izlazi pod sloganom "Okupljanje za Srpsku".

-Idemo po pobedu u svim lokalnim zajednicama, zajedno sa našim koalicionim partnerima. Mi smo odgovorni ovom narodu, narod je dao SNSD da ga vodi u budućnost, mnogi naši gradovi izgledaju bolje, kazao je Dodik.

Dodik je rekao da SNSD drži Srpsku ekonomski stabilnom i tokom pojave virusa korona.

- Neće biti otpuštanja i to je rezultat naše politike. Idemo na pobedu na izborima u svim lokalnim zajednicama zajedno sa koalicionim partnerima. Neće doći do izdaje naših nacionalnih interesa. Borimo se za naše društvo, za svakog čoveka i njegovu slobodu. S obrazom izlazimo na izbore, mi smo ti koji su uradili mnogo u Republici, rekao je Dodik.

On je naglasio da je njegov životini cilj neupitna i stabilna Srpska koja će pružati šansu mladima, koji će o njoj voditi računa u budućnosti i čuvati njenu slobodu.

Bez SNSD Srpska bi bila u opasnosti, istakao je Dodik i dodao da to građani prepoznaju, te da je važno da građani u Banjaluci podrže kandidati SNSD kao i širom Srpske.

- Ne priznajem ništa osim pobede - poručio je Dodik, koji je Banjaluku naveo kao primer gde su rešili mnoge velike probleme i izgradili mnoge objekte za dobrobit svih građana.

On je zahvalio svima koji su do sada davali podršku SNSD jačali ga, jer je to, kako je naglasio, velika snaga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024