AUTO SKRENUO U SUPROTNU TRAKU I PODLETEO POD KAMION: Novi detalji teške nesreće u kojoj su stradali beba i roditelji

O. M.

18. 08. 2020. u 12:11

U STRAVIČNOM sudaru kamiona i automobile "reno" poginuo je mladi bračni par i njihova beba, potvrđeno je u PU Mrkonjić Grad.

АУТО СКРЕНУО У СУПРОТНУ ТРАКУ И ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Нови детаљи тешке несреће у којој су страдали беба и родитељи

Nesreća kod Mrkonjić Grada / Foto O. Matavulj

Portparol policije Božana Vulin za "Novosti" kaže da se nesreća dogodila jutros oko sedam časova u mestu Čađavica u opštini Ribnik.

- Došlo je do sudara kamiona "mercedes" sa automobilom "reno" pri čemu su poginule tri osobe. Reč je o supružnicima, koji su stradali na licu mesta, i njihovoj bebi koja je sanitetskim vozilom prevezena u Dom zdravlja, ali nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt - rekla je Vulin.

Ona kaže da uviđaj na mestu nesreće vrše dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci i policijski službenici PS Ribnik.

- Tužilac je naložio da se uradi obdukcija tela, kao i sva potrebna veštačenja u cilju utvrđivanja okolnosti i uzroka ove teške nezgode - rekla je Vulin.

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač "reno", iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u levu saobraćajnu traku i direktno podleteo pod kamion.

- Potpuno je nejasno zbog čega je vozač "renoa" iznenada skrenuo u levu stranu. Na tom delu put je ravan, nije  klizavo, vidljivost je bila dobra. Nikoga nije preticao... Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u levu i podleteo pod kamion koji je naišao iz suprotnog pravca - kaže izvor blizak istrazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna