SNSD I DNS POTPISALI KOALICIONI SPORAZUM ZA LOKALNE IZBORE Banjac: Očekujemo pobedu i odličan rezultat

S.M.

13. 08. 2020. u 16:47

PREDSEDNICI opštinskih odbora SNSD i DNS u Kozarskoj Dubici Jovica Šuman i Darko Banjac potpisali su danas u Kozarskoj Dubici koalicioni sporazum o regulisanju međusobnih odnosa u toku vođenja predizborne kampanje, formiranja i vršenja lokalne vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu.

СНСД И ДНС ПОТПИСАЛИ КОАЛИЦИОНИ СПОРАЗУМ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ Бањац: Очекујемо победу и одличан резултат

Foto SRNA

Sporazum podrazumeva podršku kandidatu SNSD Radenku Reljiću za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima, te koaliciono delovanje dve stranke u lokalnom parlamentu.

Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić podsetio je da je ponovo kandidat za načelnika opštine na osnovu inicijative koju je dao predsjedik SNSD Milorad Dodik, tokom nedavne posete Kozarskoj Dubici.

-Prihvatio sam tu kandidaturu nakon konsultacija sa rukovodstvom SNSD i DNS u Kozarskoj Dubici i danas smo potpisali koalicioni sporazum na osnovu kojeg ulazimo u izborni ciklus, rekao je Reljić.

On je ocenio da odborničke liste SNSD i DNS čine kvalitetni i dobri ljudi, te istakao izuzetno korektnu saradnju između koalicionih partnera u proteklom periodu.

-Očekujem mirnu i korektnu kampanju za lokalne izbore, a procjene govore da će naša koalicija imati između 65 i 70 odsto vlasti u Kozarskoj Dubici, rekao je Reljić u izjavi novinarima.

Predsednik Opštinskog odbora DNS Darko Banjac rekao je da je, na osnovu odluke opštinskog odbora DNS u Kozarskoj Dubici, ova stranka po drugi put dala podršku SNSD kandidatu za načelnika opštine.

-Spoj ove dve najjače partije u Kozarskoj Dubici ima za cilj političku stabilnost i realizaciju određenog broja projekata koji treba da dođu u našu opštinu. Naš cilj je i stabilna skupštinska većina, a cilj odborničke liste DNS je pobeda u Kozarskoj Dubici, rekao je Banjac.

On je ocenio da sporazum o koalicionom đelovanju uvodi Kozarsku Dubicu u stabilnost koja je potrebna u narednom period zbog svih dugovanja koja opština ima, te realizaciju značajnih projekata koji treba da uslijede u Kozarskoj Dubici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)