Evo ko je Miloš Nilović, zvani Runjo, koji je pao na Jahorini

Novosti online

13. 08. 2020. u 14:42

MILOŠ Nilović, zvani Runjo, pao je u akciji policije na Jahorini, kada je uhapšena grupa među kojima su se nalazili državljani Crne Gore.

Ево ко је Милош Ниловић, звани Руњо, који је пао на Јахорини

Foto: Fejsbuk

Nilović se u crnogorskim medijima pojavio 2016. godine kada je priveden na informativni razgovor u Budvi, nakon kog mu je “boravak otkazan” (deportovan je), te više ne može ući u Crnu Goru.


Sledeće godine, Miloš Nilović, zvani Runjo, biva jedan od desetorice muškaraca koji su uhapšeni u restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu. Zbog nedozvljenog nošenja dva pištolja, koji su pronađeni tom prilikom, protiv Nilovića i Mitra Muratovića podignuta je optužnica, ali je Nilović oslobođen.

Nilovićevo ime pojavilo se u medijima i pre dve godine, kada je ubijen Vladimir Popović, zvani Vlada Pop, vlasnik "Havane". Nilović je sedeo za stolom u kafiću na Zvezdari sa Vladom Popom tog 1. decembra 2018. godine, kada su maskirani napadači upali u lokal i ubili ga na mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije