LIDER DNS PORUČIO: Trebinje je srpski grad u koji su svi dobrodošli

Novosti online

29. 07. 2020. u 12:05

Predsednik DNS Nenad Nešić ističe da je licemerna histerija iz Sarajeva zbog promena naziva ulica u Beogradu, kao i zbog rečenice da je ”Trebinje najlepši srpski grad”.

ЛИДЕР ДНС ПОРУЧИО: Требиње је српски град у који су сви добродошли

Nenad Nešić / Foto DNS

– Vrhunac je hipokrizije kada vam smeta što Beograd više neće imati Sarajevsku ulicu, a u Sarajevu su izbrisali Beogradsku ulicu, pa čak i one koje su u svom nazivu imale imena narodnih heroja iz Drugog svetskog rata poput Vladimira Perića Valtera. Gde su ulice Vase Miskina, Branislava Nušića, Vladimira Perića Valtera, Save Kovačevića, Branka Ćopića, Meše Selimovića? Pa, smetao im je i jedan Džemal Bijedić, a sada bi nekome da drže moralne lekcije! Licemjerje! - kategoričan je Nešić.

Iz Sarajeva, dodaje Nešić, proterate istočnu Hercegovinu i nestanu ulice poput Bilečanke, Nevesinjske, Gatačke, ali onda vam smeta kada se kaže da je Trebinje najlepši srpski grad.

- Da vide dalje od nosa, znali bi koliko je ta histerija besmislena. Zar Trebinje nije u Srpskoj? Kada iz naziva Republike izvedete pridev uz pripadajuće joj gradove, dobijete ”srpsko Trebinje, srpski Prijedor itd. No, lakše je tražiti dlaku u jajetu, nego vaditi brvno iz svog oka – kaže Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024