SRPSKA neće ćutati o zločinima počinjenim nad Srbima, a pritisak koji se vrši na pravosuđe je - nedopustiv. Više od tri decenije od stravičnih zločina nad srpskim stanovništvom u Jošanici bilo je potrebno da se konačno podigne optužnica, optuženi za ovaj zločin treba da su u pritvoru da se ne bi ponovio "slučaj Mahmuljin". Zločin je morao biti procesuiran mnogo ranije, a optuženi su dosad morali biti iza rešetaka.

Zamajavanje

12.08.2023. 10:47

Izjave Komšića i Bećirovica idu ka tome da je očigledno da se zločini nad Srbima prikrivaju na sve moguće načine.Nadamo se, da je Tužilastvu BiH to kristalno jasno.

doktor

12.08.2023. 12:02

Tesko ce mo mi Srbi doziveti "pravdu" sada ,posle osamdeset godina cutanja za Jasenovac ! Svi katolici i muslimani Balkana su navikli da posto Srbi cute vec 200 godina, nastave sa nekaznjenim ubijanjem i proterivanjem srpskog stanovnistva ! Odkako smo dosli na Balkan u 6.-om veku pa do sada , Srbima se samo oduzimalo i njih su samo ubijali bez kazne !? Srbi su uvek bili samo zrtve bez glasa ?! Nema odlucnosti i pameti kad je nacija u pitanju ! Zasto je to tako !!!???

Čika Velja

12.08.2023. 19:22

Ni očevi im nisu kažnjeni za zločine posle 2. svetskog rata, a ni za to što su i u miru i bratstvu i jedinstvu promovisali fašizam,pa je fašizam opet oživeo!!!