SPEKTAKL ZA LJUBITELJE MOTORA: U Istočnom Sarajevu 14. moto-skup, defile u organizaciji MK "Il Paradiso"

M. REGOJE

22. 07. 2023. u 09:01

U ISTOČNOM Sarajevu je održan 14. moto skup, u organizaciji Moto-kluba "Il Paradiso", koji je okupio veliki broj motociklista i ljubitelja motora širom Balkana.

СПЕКТАКЛ ЗА ЉУБИТЕЉЕ МОТОРА: У Источном Сарајеву 14. мото-скуп, дефиле у организацији МК Ил Парадисо

Mariana Regoje

Tokom ceremonije otvaranja popularne motorijade, nastupili su bendovi "Paranoid" i "Van Gog". Brojna publika uživala je uz zvuke popularne beogradske grupe "Van Gog", a program je nastavljen defileom motorista kroz grad.

Građani Istočnog Sarajeva uživali su u defileu bajkera ulicama grada, kao i stant šou Dejana Špoljara iz Hrvatske, nakon čega je u kampu održan i koncert Isaka Šabanovića.

Milan Bašević, jedan od članova kluba "Il Paradiso" je rekao da se okupilo oko 580 motorista.

- Reakcije naših sugrađana su jako lepe, podržavaju nas i to nam je bilo najbitnije jer smo tome i težili - rekao je Bašević, i zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji motorijade.

Humanost na prvom mestu

MILAN Bašević je podsetio da je ulaz na koncerte bio besplatan, ali da su se na ulazu u sam kamp nalazile kutije za prikupljanje pomoći za Magdalenu Vlaški i Miloša Božovića, teško obolelu decu iz Istočnog Sarajeva.

Milorad Babović Beli iz "La moto" kluba iz Lazarevca rekao je da je ovaj moto-skup jedan od najbolje organizovanih u Srbiji i BiH.

- Dolazimo više od 12 godina, osim onih nekoliko godina pauze kada se skupovi nisu održavali zbog pandemije virusa korona. Uvek nas lepo ugoste i imamo samo reči hvale - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)