NOĆ ZA PAMĆENJE: Otvoren 3. po redu Banja Luka Fest

Promo

06. 07. 2023. u 13:59

FANTASTIČAN nastup Marije Šerifović uz pratnju Simfonijskog orkestra i mnoštvo poznatih ličnosti u publici obeležilo je prvo veče Banja Luka Festa.

НОЋ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Отворен 3. по реду Бања Лука Фест

Foto: Promo

Na pozornici pod otvorenim nebom na banjalučkoj tvrđavi Kastel, publika je uživala slušajući najbolji ženski glas regiona uz pratnju vrsnih muzičara koji su nizali najveće muzičke hitove i učinili da prvo veče Banja Luka Festa bude posebno i veče koje će se dugo pamtiti.

Otvaranje Festivala obeležile su i brojne zvanice, poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona.

Foto: Promo

Kompanija m:tel ponosni je prijatelj i ovog festivala. U društvu Željke Cvijanović predsjedavajuće Predsedništva BiH, direktorka Jelena Trivan nije propustila druženje na banjalučkoj Tvrđavi uz brojne goste i prijatelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)