NAGRADE ZASLUŽNIM VOLONTERIMA I INSTITUCIJAMA: Vredan rad Crvenog krsta u Zvorniku

V. M.

28. 03. 2022. u 15:30

SEKRETAR Gradske organizacije Crvenog krsta Zvornika Dana Mićić istakla je da su lane, u skladu sa mogućnostima, pružali pomoć ugroženim sugrađanima, kao i da su ovdašnji volonteri uspešno učestvovali u Operativno-taktičkoj vežbi subjekata i sistema zaštite i spasavanja u Srbiji "Sistem 2021"

НАГРАДЕ ЗАСЛУЖНИМ ВОЛОНТЕРИМА И ИНСТИТУЦИЈАМА: Вредан рад Црвеног крста у Зворнику

Foto: Grad Zvornik

Po njenim rečima, samo reči hvale zaslužuju svi članovi rukovodstva organizacije i "armija" aktivista i volontera, "bez kojih nema uspeha u radu". Dejan Galić, predsednik CK u Zvorniku, s ponosom ističe zavidan rejting ovdašnjeg CK kod CK Republike Srpske, koji im je dao značajan novac za kupovinu preko potrebnog vozila za rad.

GO CK grada na Drini predložila je Atanasa Kurtića i Mirjanu Prodanović, dugogodišnje istaknute članove, za jubilarne nagrade koje će Crveni krst Republike Srpske dodeliti povodom 30 godina rada.

"Srebrni znak", visoko uzdarje CK Zvornik, dobile su osnovne škole "Desanka Maksimović" iz Čelopeka i "Jovan Cvijić" iz Drinjače, predsednik GOCK i član Republičkog odbora Crvenog krsta Dejan Galić, kao i dugogodišnji dopisnik "Humanosti" iz Zvornika Slobodanka Savić.

Zahvalnice Crvenog krsta Republike Srpske, između ostalog, dodeljene su, kako kažu, gradskim organizacijama porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, kao i ratnih vojnih invalida, volonterima, pojedinim vatrogascima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)