PIJAN NAPAO POLICAJCA: Trebinjac odbio alko-testiranje, pa u stanici nasrnuo na službenika

D. C.

28. 12. 2021. u 10:57

POLICIJSKI službenici policijske stanice Trebinje danas su lišili slobode lice O. Z. iz Trebinja, zbog odbijanja da se podvrgne alko-testiranju, koji je nakon toga fizički napao policajca.

ПИЈАН НАПАО ПОЛИЦАЈЦА: Требињац одбио алко-тестирање, па у станици насрнуо на службеника

Foto D. Pozderović

- Policijski službenici prilikom kotrole saobraćaja zaustavili su putnički automobil marke „ mercedes”, kojim je upravljalo lice O. Z. Prilikom kontrole ustanovljeno je da je lice upravljalo vozilom pod zabranom, te da je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu, nakon čega je sprovedeno u policijske prostorije na dalje postupanje. O. Z. iz Trebinja se tereti da je oko 2.05 časova u prostorijama Policijske uprave Trebinje odbilo postupiti po izdatom naređenju policijskih službenika, a potom fizički napalo na policijskog službenika, nanevši mu telesne povrede – naveli su u PU Trebinje.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju protiv osumnjičenog lica biće dostavljen izveštaj za počinjeno krivično delo „napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ .

BONUS VIDEO: Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a