VISOKI predstavnik u BiH, Kristijan Šmit je u intervju za Glas Amerike odgovarajući na pitanje o broju vojnika Eufora u BiH i mogućem povećanju ukoliko se formira Vojska Republiek Srpske, izjavio je da Vojska Republike Srpske neće biti formirana.

NENAD

23.11.2021. 20:46

Овај човек умислио да је високи представник и само понавља то као папагај. Он није именован у Савету безбедности УН и то је крај. Нека оне западне земље њему дају неку њихову функцију али он није то како се покушава представити методом папагаја... Мислио сам да је он озбиљнији политичар а испаде да се само брука и испада смешан на крају каријере, и његове каријере а и политике запада који трули, и трули, и трули...

Romi

24.11.2021. 10:10

Bjezaces ti i nato sa balkana kao sto su vas talibani najurili tako ce i srbi morati da po istom scenariju protjeraju vas za sva vremena sa balkana.

Zeljka

24.11.2021. 16:10

Ma ko je on? Svakako je došao na silu u BiH..Neka on ide u svoju zemlju da naredjuje.. a tamo je niko i ništa.... Nedaj se Mile... I nadamo se da ce vojska Republike Srpske uskoro biti formirana...

milan lala

24.11.2021. 18:41

Cuj Dodik " izgubio podrsku naroda " ahahahaa al se svaba izlaga debelo. Pa Dodik nikad vecu nije imao podrsku nego sto je sad . Ne preti svabo sa dovodjenjem NATO vojske, imaju i drugi vojsku koja ce doci na poziv Srpskog naroda u R. Srpskoj da ih zastiti. Nije vino ko sto prije bese na Istoku novi je sudija.