KOMŠIJU PREGAZIO AUTOM: Pokušaj ubistva u Kozarskoj Dubici

O. M.

20. 09. 2021. u 12:07

POLICIJA je uhapsila N. V. (28) iz Kozarske Dubice zbog sumnje da se automobilom "mercedes" namerno zaleteo i pregazio svog komšiju M. T. (35).

КОМШИЈУ ПРЕГАЗИО АУТОМ: Покушај убиства у Козарској Дубици

Foto: D. Pozderović

Iako ga je "nabacio na haubu" M. T. je imao veliku sreću budući da je u naletu vozila zadobio lakše povrede.

- N. V. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva. Na teret mu se stavlja da je juče oko 1.15 časova u Kozarskoj Dubici nakon verbalne svađe "mercedesom" naneo povrede M. T. - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Nezvanično saznajemo da se osumnjičeni i žrtva veoma dobro poznaju. Ranije su imali određenih nesuglasica oko kojih su se i kritične večeri posvađali u gradu. Obojica su otišli kući, ali je N. V. došao pre. Seo je u automobil i čekao dolazak M. T. Čim ga je ugledao, nagazio je gas i "mercedesom" frontalno udario u komšiju. Ubrzo je uhapšen, a na licu mesta je izvršen uviđaj. Utvrđeno je i da je N. V. bio pod dejstvom alkohola.

- Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavaljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja krivičnog dela. Vozilo je oduzeto i deponovano, a osumnjičeni je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost tužilaštva - kaže Alendarević.

 

BONUS VIDEO - AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili