STRAVIČAN SUDAR MOTORA I AUTOMOBILA: Dvotočkaš završio u njivi, motociklistima polomljene noge (FOTO)

N. ĐURIĆ

13. 09. 2021. u 15:28

DVOJE motociklista, muškarac i žena, sa teškim prelomom nogu i drugim povredama u saobraćajnoj nesreći, odnosno sudaru sa automobilom, kod Prnjavora, završili su na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, saznaju "Novosti".

СТРАВИЧАН СУДАР МОТОРА И АУТОМОБИЛА: Двоточкаш завршио у њиви, мотоциклистима поломљене ноге (ФОТО)

Foto: N. Đ.

Iz Policijske uprave Banjaluka sa saopštili da su izvršili uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode koja se dogodila, u nedelju oko 12,50, na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice u mestu Lišnja.

- U nesreći su učestvovali lice inicijala A.Z. iz Prnjavora sa putničkim automobilom marke "Opel Vektra" i lice D.Đ. iz Doboja sa motociklom marke "Honda", koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo teške telesne povrede, kao i suvozač koji se nalazio na motociklu lice D.Đ. iz Modriče. Lica su zbrinuta na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske-naveli su iz banjalučke Policijske uprave.

Foto: N. Đ.

U Hitnoj pomoći, prnjavorskog Doma zdravlja, "Novostima" je rečeno da je muškarac zadobio prelom desne natkolenice, a ženska osoba višestruki prelom desne potkoljenice. Reče je o prvim nalazima, pa će tek detaljna dijagnostika u UKC RS Banjaluka utvrditi stepen teških povreda.

Nezvanično saznajemo da je reč o mladim supružnicima.

Prema kazivanju očevidaca a čemu svedoči i snimak nadzorne kamere, sa benzinske pumpe u Lišnjoj, gde se i dogodina nesreća, sve se odigralo munjevito uz stravičan udar motora i automobila. Do sudara je došlo kada se vozač „honde“ sa benzinske uključio na kolovoz na kojem se, pri punoj brzini, nalazio motor sa supružnicima. Od siline udara, motor je završio u obližnjoj njivi, a njegovi putnici viže metara odbačeni u vis i sa mesta udesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)