DODIKOVA DECA ODGOVORILA NA PROZIVKE DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: U javnoj izjavi naveli tačan broj firmi čiji su vlasnici

S. M.

20. 06. 2021. u 12:05

GORICA i Igor Dodik, sin i kćerka Milorada Dodika, predsedavajućeg Predsedništva BiH, obratili su se javnosti izjavom u kojoj su naveli tačan broj firmi čiji su vlasnici.

ДОДИКОВА ДЕЦА ОДГОВОРИЛА НА ПРОЗИВКЕ ДРАШКА СТАНИВУКОВИЋА: У јавној изјави навели тачан број фирми чији су власници

Foto: SRNA

Gorica i Igor tvrde da su ovo uradili s obzirom na, kako kažu, "učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neproverenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković".

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije "Agape" Banjaluka, "Agro voće" Aleksandrovac i "Global Liberti" Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika "Fruit eko" Gradiška i "Global Liberti" Laktaši.

- Gradonačelnik Banjaluke poslednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu - ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neproverenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)