KAD deca upru pogled u vas, a Boriša je za mene naše dete, onda samo želite da mu pomognete i kao roditelj i kao čovek. Zato sam rekao to što sam rekao, zato sam ponudio da, ako je to medicinski izvodljivo, Boriši dam svoj bubreg. Ništa nisam uradio što ne bi čovek koji voli ljude, zato i ne mislim da je to nešto veliko i posebno.

Komentari (15)

Bratee

13.09.2023. 14:09

Gospodine Hajrudine !!! Veliko vam hvala za ovakav humani gest koji biste učinili i spasili jedan mladi zivot...NAŠE DECE !!! Veliki se ljudi prepoznaju uvek u nevolji !!! Bog vas blagoslovio i vase naj blize !!!

Zelko

13.09.2023. 14:16

Licno poznajem coveka ljudinu. Izuzetne inteligencije. Visoko obrazovan sa najvisim vojnim skolama kao i civilnim. Da nije doslo do raspada drzave bio bi sigurno jedan od vodecih generala. Sprecila ga krvna grupa. Ali je on nastavio sa istim entuzijastvom da radi u Vojsci Srbije gde je izutno cenje i uvazavan. Ono sto kaze to i misli. Veliki covek. Gromada

doktor

13.09.2023. 15:03

Gospodin Hajrudin Redzovic je svojim gestom i ponudom da "pokloni" svoj bubreg nasem kosarkasu , pokazao najveci stepen ljudske humanosti i dobrote koji neko moze posedovati ! Medicinski i fizioloski gledano , covek moze ziveti i sa jednim bubregom , s tim sto ce lekari odluciti , da li ce Borisa moci da se i dalje profesionalno bavi kosarkom . Ali , to sve je stvar buduceg lecenja i ispitivanja , dok ce "gest" g. Redzovica uci u istoriju nase zemlje !

S Grujic

13.09.2023. 16:00

Dragi brate ti si spreman da das deo sebe da pomognes drugom coveku. a nepoznajes I uslovno taj cover ti nije ni rodjk ni prijatelj Ovo je najbollji i najlplemenitiji dogadja zA koji sam ja cuo u proteklih nekoliko godina. Nema puno ovakvih plemenitih heroja Ja nemam reci da opisem koliko me je ovo dirnulo .ima Jo's uvek onih pravih Tips je citirao/rusa/koji kaze pobedice lepota..... A ja kazem pobedice dobrota.. .